Vecka 36 Baby#2 och dejtnight ♡

Då är den riktiga nedräkningen snart igång, på tisdag är det den 12:e och exakt en månad tills bebben är beräknad. Längtan är stor, kroppen trött och huvudet less.
Kanske blir mer vanligt när man redan har barn och vet vad som komma skall och man vet vad man får.
Livet har varit lite on hold sen i februari känns det som eftersom jag varit hemma så länge, allt har varit så begränsat och man har varit mycket frustrerad denna gången när det är saker som behöver göras så har man två val. Antingen så väljer man att göra det själv och sedan får man sota för det i några dagar efteråt för kroppen hänger inte riktigt med, eller så kan man gå runt och störa sig på det tills Johan kommer hem och kan göra det istället.
Blir ofta en konflikt med mig själv men har börjat inse att det är rätt klokt att lyssna på kroppen, den säger ju inte ifrån i onödan såhär i slutet.
 
 
♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡  ♡

Nu när det närmar sig ännu en familjemedlem så hade jag och Johan bestämt att under denna våren så skulle vi ha minst en egen dejtnight i månaden. Och det har vi lyckats rätt bra med =)
Igårkväll så åkte vi in till Karlskrona och gick på bio och såg Fast and Furious 7 medans Annie var hemma med sin barnvakt Linn =)
 
Annie lärde Linn en massa bokstäver från sin ABC-bok =)
 
 
Ha en fortsatt härlig söndag alla, kram kram ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0